musicbutton

 

 

ONTWERPEN

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp 1: 'Sterrendatum Tempometer' (cakra timer)

Verdere argumentatie ten gunste van deze klok wordt geboden door heel de site heen en met name onder de Volledige Kalender van Orde op de wetenschaps-afdeling om een klok met de hand bij te stellen, de politieke afdeling over dualisme en het Filognostisch Manifest en ook in het tweede deel van het artikel "De Droom" , het artikel over religieuze tijd, en verder geeft het boek "De Spiegel van de Tijd" meer argumentatie. Voor een begin van het algemene argument zie Over de Orde van de Tijd (infopagina).

Zie discussie voor een publieke discussie over dit ontwerp en het sofware design voor praktische data erover. Met de index van de Orde kan men het onderwerp tijd verder verkennen.

Ontwerp 2: Status-oriëntatie kleurencode

Het hoe en waarom van deze code wordt uiteengezet in het boek "De Andere Regels" door de gehele tekst heen en onder hfdsk.1.r in het bijzonder. Daarover wordt hier een samenvatting gegeven naast een grafische weergave van hoe deze kleding en/of kleurstyling eruit kan zien.

Ontwerp 3: De Internet Begraafplaats

Het idee en de praktische gevolgen worden besproken van een archief en directory van sites die niet langer "in leven" zijn. Bij de begraafplaats is een lijst van verloren of vermiste sites . DIT ONTWERP IS OPERATIONEEL SEDERT 15-JAN-2000.

Ontwerp 4: Orde op het Internet

Van de huisdirectory de Linking-Bibliotheek is een selectie van kwaliteits bronnen gemaakt. Oorspronkelijk ontworpen als een prijs en linksysteem genaamd de I.S.A., de internet Diensten Prijs, is uiteindelijk besloten tot een meer bescheiden maar evenzo praktische selectie van internet bronnen geconcentreerd op de menswetenschappen enerzijds, maar openheid voor het belang daarbuiten eveneens. DIT ONTWERP IS OPERATIONEEL SEDERT MAY-2002.

Ontwerp 5: De Electronische Boek-lezer (E-Bookman)

Een ontwerp wordt geboden om gecomprimeerde (Zip)-bestanden te hanteren opgeslagen op floppy-discs om HTML-pagina's off-line te lezen zonder de noodzaak een computer te gebruiken. Het is een draagbaar apparaatje om net zo makkelijk en comfortabel floppydiscs te lezen als men een boek leest, ondertussen vele voordelen biedend. Het kan het boek in gedrukte vorm vervangen. Reeds bestaande alternatieve ontwerpen staan hier opgelinkt. 

 Ontwerp 6: Intelligente Puls-aangedreven Magneetmotor part 1-5 (Dec.2007)

Uitleg op YouTube video van een principe van magnetische aandrijving, dat bestaat uit een combinatie van Hamel's principle voor magnetische draaiiing en Bhaskara's en DaVinci's ontwerpen voor een zwaartekrachtwiel. Dit magnetische vliegwiel vereist een minimale intelligente impuls om op snelheid te komen, en kan aldus, met het opvangen van de negatieve energie, de gravitonen van de ether of de nulpuntsenergie of vacuümenergie zo u wilt, leiden tot overunity-apparaten. UFO-achtige antizwaartekracht in geval van hogere snelheden of zelfs dimensionaal verschuiven metsupersnelheden (tijdmacine) wat in zicht komt, en zo leiden tot het oplossen van de energieproblemen en transportproblemen in de wereld. Er wordt gerefereerd aan het werk van Howard Johnson, John Bedini en Tom Bearden (zie ook het artikel over vrije energie).

Latere ontwikkeling: "IPMM MAN-device for the proof of magnetic overunity"

MAN stands for Magnetic Alternating Non-device. A device not running on a material input. Video shows further development of the experiment into the possible operation of a Intelligently pulsed magnet motor. A feedback loop has been realized and the operation is demonstrated. Properly tuned should this setup deliver a selfrunner which proves magnetic overunity as the result of the replenishing from the vacuum of the by the mechanical setup in a loop stressed magnetic fields.over-unity, overunity, experiment, proof, science, selfrunner, free energy, vacuum energy, zero-point energy, ZP-energy

 

 YouTube-pagina